Trykher
ArneJacobsenweb

Arne Jacobsen dørgrebet

Arne Jacobsen levede fra 1902 til 1971 og var en dansk arkitekt og designer, der var med til at indføre modernismen i Danmark. Arne Jacobsen er internationalt anerkendt og er en af Danmarks mest kendte designere. Han blev uddannet på kunstakademiet i København, hvor han i perioden 1956-1965 underviste som professor i bygningskunst inspireret af Le Corbusier. xx Som designer er han især kendt for sine stole: Syveren, Myren, Svanen og Ægget.

Arne Jacobsen designede sit klassiske dørgreb til SAS Royal Hotel i København i 1955/56. Hotellet blev indviet 1961 som den moderne tids første "koncept-hotel". Se video her.

AJ-greb-børstet-stål-web
AJgrebmessingweb
AJgrebkobberweb
AJbruneretmessingweb

Hos Ordrup Værktøjsmagasin har vi alle hans dørgreb i forskellige størrelser, materialer og overflader. Selve grebet findes i to størrelser, 97 mm og 111 mm. Desuden fremstilles det i to materialer, messing og børstet stål. Messinggrebet kommer i fire overflader, poleret messing, messing der er forkobberet, poleret messing der er blevet bruneret og endelig matteret messing der er blevet bruneret. Alle dørgreb kan leveres med tilsvarende nøgleskilte.

Vi har altid nogle af Danmarks bedste priser på Arne Jacobsen dørgreb. Priserne ligger mellem 798 - 1198 kr. Køb dem i butikken eller i vores WEBSHOP. De forskellige overfladebehandlede dørgreb sælges dog kun i butikken.

Børstet stål

Poleret messing

Forkobberet messing

Bruneret messing

Klassiske dørgreb

Se også Coupé dørgrebet

m3
OVMJULEHUSfladblinkelys2015

ORDRUP VÆRKTØJSMAGASIN

Faglig rådgivning og alt i værktøj, maskiner og beslag

web2

MOBIL VENLIG SIDE TRYK HER

Dørhængsler i messing

m13

Vi produserer selv disse smukke dørhængsler i messing. Det er helt klassiske Hamborghængsler, der kan fås i flere størrelser og med forskel-lige hængselknupper. Klik HER og se dem alle. Pris fra: 448,-

Oprydningsudsalg -80%

Oprydning2017web

Vi har ryddet op i butikken og fundet en masse varer som vi sælger til spotpris. SE TILBUD HER

De klassiske dørgreb

m19

Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb. Østerbrogrebet er en ægte klassiker, se det og mange andre HER.

Arbejdstøj fra STIHL

Se hele sortimentet HER.

Se vores gode tilbud HER

STIHL VIKING

Se alle vores smukke beslag, der passer til din hoveddør HER.

Beslag til din hoveddør

Årets julekalender

Forkæl en du holder af med en sjov julekalender med lækkert værktøj Læs mere HER. Pris: 498,-

m30
OVM på facebook VRhosOVM m6 m5 m4