Trykher

Coupé dørgrebet

Coupé dørgrebet er endnu et af de helt klassiske dørgreb, der er smukt og funktionelt. Det blev oprindeligt designet til DSB, der anvendte grebene til deres togcoupéer og heraf navnet.

Det blev produceret på det der dengang hed "Kjøbenhavns Dørgreb- og Metalvarefabrik" og som senere kom til at hedde Søe-Jensen & Co, der stadigvæk den dag i dag producerer de originale coupé greb.

Flere andre producenter har også deres udgaver at dette klassiske coupé dørgreb i mat- og blank- forniklet messing, stål, sortlakeret messing eller oxideret messing, der ligner gammelt jern.

Hos Ordrup Værktøjsmagasin har vi alle variationer af dette smukke og tidløse dørgreb. Det kan også købes i vores web shop HER.

Klassiske dørgreb

Se også Torpedo dørgrebet i bakelit

Coupecollage2Fweb
m3
OVMHUSforsideOVMWEBjan2015

ORDRUP VÆRKTØJSMAGASIN

Faglig rådgivning og alt i værktøj, maskiner og beslag

Dørhængsler i messing

CBA2138web

Vi produserer selv disse smukke dørhængsler i messing. Det er helt klassiske Hamborghængsler, der kan fås i flere størrelser og med forskel-lige hængselknupper. Klik HER og se dem alle. Pris fra: 448,-

Nyheder til haven

Temabilledetilovmweb

Se den helt nye serie af akku havemaskiner fra STIHL og den utrolige robotplæneklipper iMow, der slår græs mens du nyder sommeren. LÆS OM IMOW HER

De klassiske dørgreb

matsortkromwebspejl

Vi har et af Danmarks største udvalg af klassiske dørgreb. Østerbrogrebet er en ægte klassiker, se det og mange andre HER.

Arbejdstøj fra STIHL

Se hele sortimentet HER.

Se vores gode tilbud HER

STIHL VIKING

Se alle vores smukke beslag, der passer til din hoveddør HER.

Beslag til din hoveddør

En designklassiker

Vi har lige fået Annelise Bjørners klassiske dørgreb i massiv messing på lager til en rigtig god pris: 898,-.

web2

MOBIL VENLIG SIDE TRYK HER

annelisebjornerdorgrebovm
OVM på facebook VRhosOVM m6 m5 m4