OM ORDRUP VÆRKTØJSMAGASIN

Vi er en familiedrevet virksomhed med en lang tradition som isenkræmmere på Ordrupvej.

Der har været isenkræmmer i vores charmerende gamle hus siden 1967.

Da vi nærmest er "født" i butikken har vi en stor viden om alle de varer vi sælger.


Tekst fra en artikkel i magasinet Nord:

Søm, beslag og værktøj. Det må næsten være de første ord børnene i Josephsen familien kunne sige. De er vokset op nærmest som en del af Ordrupvejs kendte værktøjsmagasin.

Mor Johnna og far Finn arbejdede i butikken, og de boede alle i en lejlighed to etager over den.

I dag kører de tre sønner Michael, Niels og Jens butikken videre med hjælp fra en stor del af familien.

Ordrup Værktøjsmagasin er nærmest en institution på Ordrupvej.

Her finder man godt værktøj, haveredskaber og maskiner, samt alle tænklige beslag til boligen som knager, møbelgreb og dørhåndtag.

Service og god faglig rådgivning får man altid hos Ordrup Værktøjsmagasin.


INSPIRATION FRA VERDEN UDENFOR
Brødrene synes, de har været gode til at arbejde sam­men som familie og til også at søge inspiration uden for forretningen fra mennesker med en helt anden baggrund. Michael er reserveofficer og har brugt tre uger om året i militæret. Niels har altid været spej­ der og er formand for spejdernes største løb.
- På arbejde har vi delt os lidt op, så Michael især passer business-to-business delen på første sal og firmaet Kyner & Co, som handler med beslag engross. 


DEN TREDJE BROR
Niels selv er nede i butikken, og den tredje bror, Jens, arbejder i Gentofte Kommunes Økonomiser­vice. Hver lørdag er han her for at lave regnskab. På kontoret sidder også Michaels hustru Christina.


RINGEN SLUTTET
De øvrige ansatte i forretningen hører ikke til familien - direkte. Men når det gælder den pensione­rede major Niels Erik Gudmundsen, er ringen nærmest sluttet.

Hans bedsteforældre byggede huset, og han boede hele sin barndom på husets 1. sal, hvor hans mor blev boende til sin død. Nu trives han med at passe forretningens værksted.